Sunday, May 11, 2014

On 12:25 PM | By
Өргөст хэмхээ угаагаад сармисны хумснууд, ногоон гоньд (укроп), тонхууны навч урьдчилан хийсэн 3 литрийн шилэн саванд савлаад, буцламгай ус хийж таглан 30 минут байлгана. Үүний дараа усыг юүлж, оронд нь давсны халуун шөл болон 30 мл-ийн цуу нэмнэ. Шилэн савыг таглагчаар битүү таглаж, доош харуулан хөргөнө. Сэрүүвтэр 2-4°С температурт хадгална. Давсны шөл бэлтгэхэд 1 литр усанд 80 гр давс мөн ийм хэмжээний элсэн чихэр, үрлэн чинжүү, лаврын навч орно.
Posted in  |  with Leave a response | 

0 comments:

Post a Comment

Copyright © ТАНЫ ЗООГ | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | NewBloggerThemes.com